29.12.2010

Av og til lurer jeg på hva som er galt med meg. Det er ingen som vil være sammen med med. Alle vennene mine har fått nye venner.. og jeg sitter her med ingen igjen. Er det fordi jeg ikke drikker? Er jeg rett og slett kjedelig å være med? Jeg har nå gått et halvt og vært deprimert.. Jeg har ikke hatt noen å være med.. Jeg har nesten begynt å like å være alene..

Er jeg ikke bra nok for de gamle vennene mine? Hva gjør jeg galt? Er det fordi jeg ikke liker å feste? Jeg føler meg rett og slett skikkelig out of place når jeg er på en fest.

Jeg drikker ikke fordi jeg ikke liker smaken. Er jeg teit fordi jeg ikke drikker? Selv mener jeg at jeg ikke er det. Det er noe jeg har bestemt meg for at det vil ikke jeg gjøre. Og det må man nesten respektere.. Bør man ikke?

Er jeg en av de som man føler at man nesten bare "må invitere" fordi de andre skal dit?

Jeg er lattelig ensom nå for tiden og jeg har egentlig bare lyst å  spole frem til jeg begynner på skole igjen. I hvertfall denne gangen starter jeg på en skole med folk som er som meg. Håper jeg da.

Følte for å skrive ut litt.

2 kommentarer:

 1. aww. skjønner hvordan du føler deg :/
  siden jeg er 16 snart 17 så har folk begynt å drikke, ligge med folk osv.
  og folk spør meg : hei, har du vært full noen ganger.
  så svarer jeg : nei, jeg liker ikke alkohol..
  og andre spør om jeg har hadd et ''ligg'' da svarer jeg også nei fordi jeg vil finne en som betyr noe for meg, ikke gå rundt å ha seg med 5 stk på en uke..
  så føler jeg at eg også er kjedelig. hadde en periode også der jeg var ganske ensom..
  også når det er en super kul fest og folk spør om jeg vil være med, så sier jeg nei. syns folk er skummle når de er full...

  SvarSlett
 2. flytt til Trondheim, så kan vi være to om d :3

  SvarSlett