17.09.2010

Man trenger ikke være deilig hele tidenjeg leste nettopp en artikkel på sol.no sin internet side :D og der fant jeg noe fantastisk!

Helle Vaagland har postet et " ulekkert " bilde av seg selv for å vise hvordan en " ekte " kvinnekropp ser ut!
Marianne Aulie og Demi Moore har før publisert halvnakne bikini bilder på twitter accounten sin hvor de står og holder inn magen og klemmer ut en trutmunn.. men frøken Vaagland har gjort det stikk motsatte med krummet rygg for å fremheve bilringer og en åpen smilende munn. Fantastisk!

Det er synd at ikke fler folk tørr å vise frem kroppen sin sånn den er. Det er nemlig ikke sånn at kropper skal se "modellish" ut. Man skal ha fett på kroppen og jenter burde være stoltere over hvordan de ser ut.

Man trenger faktisk ikke være " deilig" hele tiden.. det er det ingen som er :)
3 kommentarer:

 1. Tøft gjort, men jeg synes helt klart at Aulies kropp bærer mer preg av sunnhet.
  Ingen kan komme og fortelle at en kropp som tydelig viser at man trener for lite (eller ingenting ?) og for mye mat (gjerne usunn også), er det vi ønsker å fremheve i media. Jeg ønsker at mine barn skal ha et sundt kosthold og drive med litt fysisk aktivitet i hverdagen. Da får man også automatisk en kropp som bærer preg av sunnhet. Nå må folk slutte og alltid rakke ned på de som "gidder" å holde seg i form. Dette mener jeg de gjør for å legitimere et inntak av mat som til de grader overgår uttaket av kalorier.

  Frustrert

  SvarSlett
 2. Jepp, Demi og Marianne er rett og slett altfor tynne. Mye mer digg med "vanlige" damer, altså med litt ekstra. For det er tross alt DAMER vi snakker om nå - og det er vi menn som skal ha vaskebrett, ikke damene.

  Neida, dette er ikke noen fasit, det er kun min mening. Men det ER faktisk en oppfatning som jeg deler med veldig mange andre menn. Og da er det jo synd dersom damer med "litt ekstra" går rundt og føler seg utilstrekkelige fordi de ser ut nettopp slik mange av oss foretrekker dem.

  Hadde tatt Helle Vaagland uten å nøle, jeg. Ja, hvis jeg ikke hadde vært lykkelig gift med verdens deiligste dame - som har enda littegranne mer "ekstra" enn Helle... :-)

  SvarSlett
 3. Jeg er så enig i at det må gå an å være lekker selv om man ikke er modelltynn. Faktisk synes jeg det er finere med naturlige kropper, men det er jo bare min personlige preferanse. :)

  Man trenger heller ikke være modelltynn for å være sunn. Tvert imot.

  SvarSlett